Vanaf afgelopen donderdag (5 november) is Harold Habing’s debuutsingle “Mooi Kwiet” op Spotify te beluisteren. Een dag later is de single in fysieke vorm uitgebracht. Om eens poolshoogte te nemen of dit nummer aan zal gaan slaan, hebben Harold en de mannen van JRS Music Productions besloten om een demo te sturen naar RTV Drenthe. De eerste indruk was meteen goed: men was zeer enthousiast! Zelfs dusdanig enthousiast dat Harold positief verrast werd door een telefoontje van de omroep, waarin werd medegedeeld dat ze hem tegen het einde van de middag zouden bellen voor een kort interview, gevolgd door het feit dat zijn debuutsingle officieel voor de allereerste keer op de radio zou worden afgespeeld.

‘Het was een hele bizarre gewaarwording,’ legt Harold uit. ‘Mijn eerste echte nummer op de radio. Ik vind het zelf uiteraard erg mooi geworden, maar dan is het altijd afwachten of een ander er net zo over denkt! Maar het feit dat ze zo snel contact met me opnamen om het vervolgens af te spelen… daarvan kon ik alleen maar dromen!’ Harold hoopt snel weer de studio in te duiken om verder te gaan met zijn volgende nummers, want zoals hij al op de radio verkondigde, komt er zeker een album. ‘Daarover zijn we nu aan het selecteren,’ vertelt Harold verder, ‘ik heb ruim vijftien nummers geschreven en we gaan deze nu filteren tot we een nummer of tien, elf overhouden die op het album komen!’ Het enthousiasme is duidelijk aanwezig en Harold staat te popelen om de rest van zijn werken ook te zien veranderen van een akoestische schets in een volwaardig nummer!

Tags

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *