Meet the band

Als het gaat om live optredens zal Harold Habing echt niet met een orkestband spelen. Hier speelt hij samen met deze vaste opstelling:

Harold Habing

Vocalist & Guitarist

De bedenker van de liedjes: “Inspiratie moet je aan komen waaien. Hier kun je niet even een tijdsdeel voor reserveren en op voorhand zeggen: ‘Zo, nu ga ik een nieuw nummer in elkaar flansen.’ Ik ben de Recorder app op de telefoon erg dankbaar, want inspiratie komt op de meest vreemde momenten.”

Yaron Bodde

Guitarist

De solo’s speelt Yaron met plezier en gemak. Naar Harold’s eigen zeggen een veel betere gitarist en zeker muzikaal gedreven: ‘Tijdens het repeteren, wanneer ik iets uit het niets begin te spelen, komt er van hem meteen een solo die de schets meteen inkleurt!’ Verdere eigenschappen: gaat geen discussie uit de weg en beweert alles te eten wat gratis is.

Patrick Post

Drummer

Als er iemand in de band het meeste plat praat, is het Patrick wel. Voor degenen die bang zijn om Drents niet te kunnen verstaan; zo enorm plat spreekt hij ook weer niet. De boomlange drummer bevat naast zijn zeer droge humor ook over een zee van rust (aan de buitenkant), iets wat de band goed in balans brengt. Dit geldt echter niet voor zijn drumspel!

Sjoerd Brand

Bass Player

De stille genieter van de band. Ook hij is zeker wel aanwezig, beschikt ook zeker over een goede dosis humor en raakt ook moeiteloos de juiste snaar wanneer er weer iets nieuws wordt uitgeprobeerd. Het bandlid bij uitstek die meer glimlacht dan praat/zingt. 🙂