Harold Habing is sinds dit jaar bij Neo Music actief. Na een fijn gesprek met John en Nienke is Harold zeer enthousiast geworden en is sindsdien de eerste single al een feit: Just another day.

Inderdaad, deze is Engelstalig. Harold heeft nog wel wat Drentstalige nummers op de plank liggen, maar wil zich meer gaan focussen op nummers in het Engels.
‘Het heeft sowieso een groter bereik en ik denk wel dat dit meer potentie heeft. Schrijven in het Engels gaat me beter af en daar wil ik dan ook in verder. Maar ik schrijf het Drents zeker nog niet af! Sterker nog, in het huidige jaar zal hier ook zeker nog wat van uitgebracht worden!’

Het plan voor dit jaar ligt zo goed als vast. Na ‘Just another day’ zal er deze zomer de volgende Engelstalige plaat worden uitgebracht. Ook deze zal vermoedelijk in de stijl country rock zijn. Harold benadrukt hierbij dat dit niet per se de nieuwe stijl zal zijn: ‘Rockmuziek is wel mijn favoriete genre. Maar soms kom je op ideeën voor een nieuw nummer wat in een geheel andere stijl zal worden. Dat weerhoudt mij er dan zeker niet van om hiermee aan de slag te gaan of het te gaan aan te passen naar mijn favoriete stijlen. Ik vind het eigenlijk juist wel een uitdaging! Iets nieuws creëren wat nog onbekend is. Ik bedoel: Waarom zou ik qua muziek in een hokje geplaatst moeten worden? Muziek is één grote speelplaats met ongekende mogelijkheden!’

Verder zal er eind oktober een volgende plaat uitgebracht worden en ook tegen de feestdagen komt Harold met nieuwe muziek op de proppen. Daarbij eindigt de planning niet. ‘Ondertussen heb ik zeker niet stil gezeten en ook voor 2024 komen er nog fantastische projecten aan! Allemaal nieuw werk en ik sta te popelen om samen met John en Nienke de studio in te duiken om hiermee aan de slag te gaan!’ deelt Harold tenslotte.

De eerste Engelstalige plaat ‘Just another day’ kun je hier beluisteren:

Tags

No responses yet

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *