Nieuws

RTV Drenthe opnieuw enthousiast over nieuwe single Harold Habing!

9 oktober 2021

Het was opnieuw een zeer kort tijdsbestek voordat RTV Drenthe Harold Habing benaderde na het horen van zijn nieuwe nummer. In het programma ‘Djammen’ is Harold wederom gebeld tijdens de live uitzending voor een kort interview, gevolgd door het afspelen van zijn nieuwe nummer ‘Wat Ik Doe’. Men was weer blij verrast en kijkt uit naar het volgende werk wat Harold op de planken gaat leggen. Harold heeft ze in ieder geval nieuwsgierig gemaakt en belooft dat het ditmaal minder lang zal gaan duren.

Nieuwe single ‘Wat Ik Doe’ is uit!

6 oktober 2021

Sinds vandaag is Harold’s tweede single, Wat Ik Doe genaamd, uitgebracht! Deze is zowel via Spotify als YouTube te beluisteren. Voornamelijk door de Corona-maatregelen die werden gehanteerd, heeft het veel langer geduurd om deze af te ronden, maar nu is het eindresultaat zeker het wachten waard geweest!

Videoclip ‘Mooi Kwiet’ online!

01 december 2020

De videoclip van de debuutsingle (Mooi Kwiet) van Harold Habing is klaar.
En meteen online te vinden! Harold Habing heeft de clip in eigen beheer
geschreven, opgenomen en bewerkt en is apetrots op het resultaat.
Laat weten wat je ervan vindt!

Single is uit… en wordt snel opgepikt!

8 november 2020

Vanaf afgelopen donderdag (5 november) is Harold Habing’s debuutsingle “Mooi Kwiet” op Spotify te beluisteren. Een dag later is de single in fysieke vorm uitgebracht. Om eens poolshoogte te nemen of dit nummer aan zal gaan slaan, hebben Harold en de mannen van JRS Music Productions besloten om een demo te sturen naar RTV Drenthe. De eerste indruk was meteen goed: men was zeer enthousiast! Zelfs dusdanig enthousiast dat Harold positief verrast werd door een telefoontje van de omroep, waarin werd medegedeeld dat ze hem tegen het einde van de middag zouden bellen voor een kort interview, gevolgd door het feit dat zijn debuutsingle officieel voor de allereerste keer op de radio zou worden afgespeeld.

‘Het was een hele bizarre gewaarwording,’ legt Harold uit. ‘Mijn eerste echte nummer op de radio. Ik vind het zelf uiteraard erg mooi geworden, maar dan is het altijd afwachten of een ander er net zo over denkt! Maar het feit dat ze zo snel contact met me opnamen om het vervolgens af te spelen… daarvan kon ik alleen maar dromen!’ Harold hoopt snel weer de studio in te duiken om verder te gaan met zijn volgende nummers, want zoals hij al op de radio verkondigde, komt er zeker een album. ‘Daarover zijn we nu aan het selecteren,’ vertelt Harold verder, ‘ik heb ruim vijftien nummers geschreven en we gaan deze nu filteren tot we een nummer of tien, elf overhouden die op het album komen!’ Het enthousiasme is duidelijk aanwezig en Harold staat te popelen om de rest van zijn werken ook te zien veranderen van een akoestische schets in een volwaardig nummer!

31 oktober 2020

Eindelijk is het zover: de eerste single van Harold Habing is een feit! Afgelopen donderdag (29 oktober) hebben Harold en het team van JRS Music Productions tot volle tevredenheid het eindresultaat beluisterd. Het nummer, “Mooi Kwiet”, zal binnenkort als single verkrijgbaar zijn en tevens op Spotify te beluisteren zijn. De exacte releasedatum is voor nu nog even onbekend, dus hou de website in de gaten!